Txakolinaren iragana, oraina eta etorkizuna ezagutzera etor zaitez. Ardo fresko, bizi eta alai honen historia, eta txakolin ohitura handia duen udalerri baten historia jakin itzazu. Bakio, txakolin lurraldea.
ENOTURISMO-TXAKOLI
Gure ardo entzutetsuen sekretuak dastatu. Esperientzia gastronomikoak bizi eta txakolinaren munduan bete-betean sartu.
Boga garagardoa kooperatibako faktoria barrutik ezagutu eta gozatzeko aukera: bodegatik bisita guidatua eta garagardo naturalaren dastaketa
Jarri martxan zure zentzumenak.Gure gastronomiak dauzkan edari ezberdinen dastaketa itxu bat da.Ez zara ardogile aditu bat izan behar. Lagun artean ikasi eta gozatzeko gogoa hutsarekin nahikoa da.
Ezagutu artisautza abangoardista 3 txakolinen dastaketaren bidez, bertako produktuekin lagunduta.
Upategiaren kokapenak (mahastiaren 24 hektareak itsas mailaren gainetik 250m-tara dagoen goragune batean daude) Urdaibai Biosferaren Erreserba osoaren ikuspegi zabala oparitzen digu eta Erreserba interpretatzea eta irakastea baitzen digu, bere puntu interesgarrienetarikoak ikusiz eta baita Bizkaiko hegoaldeko mugak ere.
Mahastia, bere kudeaketa eta gure ekoizpenaren oinarriak ere erakusten ditugu; bisita, txakolin dastaketa batekin osatzeko, Urdaibaiko Esentzien izenaz ezagutzen diren tokiko produktuekin uztartuta.
Itsasmendi, kare-harrian idatzitako izena.
Itsaso eta mendiaren arteko txakolina.
5 txakolin eta 3 pintxoren dastaketa
Upeltegia eta 24 hektareako mahastiak itsas mailatik 250 metrora dagoen muino batean daude, Urdaibaiko Biosfera Erreserba osoari begira. Horri esker, Erreserba interpretatu eta erakutsi dezakegu, puntu interesgarrienekin, bai eta Bizkaiak hegoalderantz dituen mugak ere.
Mahastiak eta mahastien kudeaketa dira gure elaborazioaren funtsaz gain, bisita osatzeko txakolinak eta artisau-jatorriko tokiko produktuak dastatzeko aukera eskaintzen diguten beste alderdi bat.